Cuiburi din paste cu legume aromate

de anuta in Paste, 15 Mai 2019 | 1666 vizualizari

 

retete pentru mese in familie
Un aperitiv simplu si delicat!

 

INGREDIENTE

  • 5 cuiburi din paste ,,taitei cu 8 oua"
  • o bucata mica de afumatura
  • ulei de masline
  • sare
  • piper
  • amestec de condimente uscate
  • 1 ceapa rosie
  • 1 catel mare e usturoi
  • 1 ardei rosu
  • o mana de broccoli fiert
  • o mana de mazare prefiarta
Portii: 5
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cuiburi din paste cu legume aromate:

Punem intr-o oala apa cu un praf de sare sa fiarba si, cand da in clocot, scufundam cuibuletele de taitei in spumiera sau in lingura speciala pentru paste (pentru a ramane pastele in forma de cuib), le lasam sa fiarba cca 5 minute, apoi le scoatem, lasam sa se scurga apa bine si le asezam in forma de briose.

Incingem un pic de ulei de masline si calim afumatura taiata marunt impreuna cu ceapa rosie taiata julien, usturoiul maruntit, ardeiul taiat cubulete, adaugam si broccoli cu mazarea, saram, piperam si condimentam, dupa preferinta. Umplem cuibuletele de taitei cu aceasta umplutura, infoind un pic cosuletele cu o furculita, pentru a curge umplutura si intre paste, stropim cu un pic de ulei de masline.

Se da forma la cuptor cca 10 minute, apoi scoatem cosuletele dupa ce s-au racit un pic.

Se pot servi asa cum sunt sau cu parmezan ras deasupra.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Cuiburi din paste cu legume aromate" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Paste cu branza de burduf